NAJNOVI NASLOVI:

BEST OF THE LIST


Statistics:

ТАТИЈАНА СТЕФАНОВСКА - СИ ОДАМ
0%  
ГРУПА РЕСПЕКТИ - ПУСТА ДА Е ПЕЧАЛБА
0%  
ТАЊА ЈОВАНОВСКА - ДИШАМ ЗА НАС
0%  
ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА - СРЦЕ БАКШИШ ЌЕ ТИ ДАДАМ
0%  
СПАСЕ АНТЕВСКИ - САМО ГОСПОД ЗНАЕ
0%  
ЕКСТРА БЕНД БИТОЛА И ЈОВАНА ЈАКИМОВА - СРЦЕВО Е СЛУГА
0%  
МАРИЈАН ВАСКОСКИ - КРСТОТ ЌЕ МЕ ЧУВА
0%  
СНЕЖЕ РАДИЧЕСКА - НА СРЕД СЕЛО, ЧЕШМА ШАРЕНА
0%  
СОЊА ДИНАМИТ - НЕВЕСТА НАКИТЕНА
0%  
САЊА РИСТЕСКА - ЌЕ ТЕ ПОЛУДАМ
0%  
ВЛАТКО МИЛАДИНОСКИ - ВЕЛАТ НЕ НЕМА
100%  
ФАВОРИТИ БЕНД ГОСТИВАР - ПЕСНА ЗА ГОСТИВАР
0%  

Start Voting   2018-02-09 00:00:00
Kraj na glasanjeto   2018-03-02 00:00:00