NAJNOVI NASLOVI:

БИТОЛСКАТА ГРУПА "МИЛЕНИУМ" СО 7 НОВИ ПРЕРАБОТКИ (ВИДЕО)
Недела, 22 Октомври 2017 15:17   

Една од најпополарните Битолски групи Милениум деновиве работаат со полна пареа парарелно на два нивни проекти а тоа е две нови двд изданиа ,едното е комплетирање на нивното авторско цд и двд издание и едно двд со препеани песни ама со сопствен аражман.Една од преработките на Милениум веќе се врти по телевизиите ширум Македонија но и на единствената Македонска Сателитска ТВ ИНТВ.


погледнетего видеото