NAJNOVI NASLOVI:

Група Респекти го промовираа својот прв видеозапис
Понеделник, 18 Декември 2017 17:23   


Група Респекти го промовираа видео записот за нивната прва заедничка песна насловена "Пуста да е печалба". Видеото се снимаше на неколку локации во Скопје во соработка со ИН Продукција. Со оваа песна тие најавуваат проект преку кој сакаат да внесат нов помодерен стил на македонската музичка сцена.Во продолжение погледнете го видео записот !