NAJNOVI NASLOVI:

Почина фолк пејачот Зоран Дамјанов!
Понеделник, 25 Декември 2017 00:51   

Денес ненадејно почина Фолк пејачот Зоран Дамјанов од Кавадарци.


Како што дознаваме денес имал седенка со пријатели во една Кавадаречка кафана во центарот на Кавадарци ,ненадејно починал на самото место ,Зоран Дамјанов имаше 43 години ,познат стана најповеќе по неговата песна хит ,Цветанке.