NAJNOVI NASLOVI:

Успешна Австралиска турнеја на Дамјан Стојаноски
Понеделник, 08 Јануари 2018 22:56   

Дамјан Стојановски имаше едномесечна Австралиска турнеа.Дамјан заедно со своите колеги од Австралиската група Сонаата бенд и познатиот мајстор на дувачки иструменти

Влатко Гајда имаа неколку концерти низ Австралија .

Дамјан доби понуда во Австралија после неговиот голем хит Тешко мина докторе која стана голем хит во Македонија но и во дијаспората,неговите концерти беа преполни а по сликите може да

приметиме и дека се исплакаше.Ново од Дамјан е сниманје на два видеозаписи со ИН продукција и излегување во продажба на цд и двд издание преку Сенатор мјузик.