NAJNOVI NASLOVI:

Групата Милениум со видеозапис за песната "Жена неверна" најaвија Австралиска турнеја
Четврток, 08 Март 2018 16:18   

Битолската група Милениум го објавиа своето најново дело.Се работи видеозапис за нивната најнова песна Жена неверна ,за која во сет уште во 2017 снимаа видеозапис и на неколку месеци објавуваат по едно видео.Пред овие

видеозаписи Милениум снимаа и преработки во етно стил на подзаборавени стари Македонски песни .некои се објавени а некои деновиве ќе се објават, овие проекти беа

снимани со ИН Продукција и се емитуваат на Австралиската ИНТВ и на неколку Македонски Телевизии.Група Милениум веќе ја закажа првата Австралиска турнеа во

Октомври подржани од фолк иконата Евто Пупиноски.


Последно освежено ( Четврток, 08 Март 2018 16:28 )