NAJNOVI NASLOVI:


kultura
Нов видеозапис на талентираниот Австралјанец со Македонско потекло!
Сабота, 04 Февруари 2017 17:57   Погледнетего најновиот видеозапис на Зоран Стефановски во соработка на ИН продукција.

Повеќе...
 
АНЕТА АРСОВСКА СНИМАШЕ СПОТ ЗА "ФЕНОМЕН"
Недела, 29 Март 2015 20:05   

Анета Арсовска деновиве го реализира својот долгоочекуван план за снимање на нов спот.

Повеќе...
 
СКОПСКИ БОЕМИ СНИМИЈА СПОТ ЗА ПЕСНАТА "ОХРИД ЗНАЕ ЉУБОВ ШТО Е"
Недела, 29 Март 2015 20:00   

Победничката нумера насловена "Охрид знае" од минатогодишниот фестивал Охридски трубадури, деновиве се скраси со свој спот.

Повеќе...
 
ВЛАТКО И ЗОРИЦА ГО СНИМИЈА СПОТОТ ЗА ДУЕТОТ "МОЕТО СРЦЕ ЧУКА ЗА ТЕБЕ"
Недела, 29 Март 2015 19:58   

Дуетската песна насловена "Чука чука моето срце" која ја отпеаја Влатко Алексовски и Зорица Георгиевска деновиве се здоби со свој спот.

Повеќе...
 
МИЛЕ КУЗМАНОВСКИ СНИМАШЕ ДВА СПОТОВИ!
Недела, 29 Март 2015 19:56   

Фолк пејачот Миле Кузмановски наскоро со две нови песни и два видеозаписи за истите.

Повеќе...
 


Страница 6 од 9