NAJNOVI NASLOVI:

kultura
АМАЈЛИЈА БЕНД ПРОБИШТИП ГО СНИМИЈА СВОЈОТ 8ми СПОТ
Недела, 29 Март 2015 19:50   

Амајлија бенд Пробиштип кои на македонската музичка сцена постојат околу 10 години, го снимија својот осми спот за нивната осма песна по ред. Песната за која снимија спот всушност е дует со еден популарен пејач - Цаки од групата Кисми и е свадбарска, насловена "Татков благослов". Музиката за "Татков благослов"припаѓа на Никола Георѓиев.

Повеќе...
 
"ТАНДЕМИ" НАЈАВУВААТ ГОЛЕМО ВРАЌАЊЕ НА МАКЕДОНСКATA ЕСТРАДНА СЦЕНА
Недела, 29 Март 2015 19:41   

Една од најбараните групи низ Македонија - Тандеми, снимија спот за песната насловена "Сеуште си ми се".

Повеќе...
 
АНИТА И БОЛЕРО БЕНД ОД СРБИЈА СНИМАА СПОТ ВО ОХРИД
Сабота, 20 Декември 2014 18:08   

Анита и Болеро бенд деновиве снимаа спот со ИН продуција во Охридско.

Повеќе...
 
50 СТАТИСТИ ВО ПРВИОТ СПОТ НА ТОМЧЕ И ШАРКИ
Сабота, 20 Декември 2014 18:05   

Најпознатото скопско дуо Томче и Шарки го снимаја првиот свој спот.

Повеќе...
 
ГРУПАТА МИЛЕНИУМ ОД БИТОЛА СО СВОЕ САМОСТОЈНО ШОУ
Сабота, 20 Декември 2014 17:55   

Милениум од Битола со самостојно шоу,во проектот да ја зачуваме добрата Македонска песна.

Повеќе...
 


Страница 10 од 12