NAJNOVI NASLOVI:

ПРОТЕСТ НА МАКЕДОНЦИТЕ ВО КАНБЕРА
Недела, 18 Февруари 2018 14:10   

Македонците ширум светот се креваат на протести против промената на уставното име на државата, зачувување на македонскиот јазик и зачувување на националниот идентитет и посебност.“НЕ ЗА ПРЕГОВОРИТЕ ЗА ИМЕТО”, порачуваат Македонците во Австралија, кои моментало протестираат пред македонската амбасада во Канбера.


Последно освежено ( Недела, 18 Февруари 2018 14:21 )