NAJNOVI NASLOVI:

“Ти си мојот живот” нов видео запис на Боби Спасенцовски
Вторник, 09 Мај 2017 20:03   

Боби Спасенцовски деновиве во соработка со Ин продукција го сними новиот видео запис за песната “Ти си мојот живот ”. Станјува збор за балада, нешто поразлично од досегашниот репертоар на Боби.

Спотот се снимаше на неколку локации во Охрид, при што одбрани се посебни романтични места. Според Боби, со оглед на тоа што песната е балада, Свелана најдобро одговара на песната.

Сепак останува гледачите да ја дадат последната оценка за видео записот.


-Оваа песна , текстот е мој, аранжманот е на Дамер Имери, а снимена е во Сити саунд студиото. Песната ја имам подолго време, долго размислуввав какко треба да излгеда спотот. Одбравме

 многу убави локации. Моите соработници околу песната. Посебно би се заблагодарил на Мики и Светлана Црнокрак, посебно Светле, таа е главна улога заедно со мене. Мислам дека ќе имам

еден преубав спот со преубава песна.


XX