NAJNOVI NASLOVI:

zabava
Нова песна на оркестар “Маестрал”
Сабота, 04 Февруари 2017 17:47   

“Печарбарска” е насловот на најновата песна од оркестарот Маестрал од Битола.

Повеќе...
 
После 18 години во Австралија, се врати назад во родната Македонија
Сабота, 04 Февруари 2017 17:37   


Диме Кулески-Кулето после 18 години поминати во далечната Австралија се врати да живее во Македонија.

Повеќе...
 
ФАЗЛИ ЛУИК СНИМАШЕ ДВА СПОТА
Четврток, 04 Август 2016 14:10   

Под режисерската палка на Ване Петкоски и ИН продукција деновиве се реализираше планот за снимање спот со фолк пејачот Фазли Луик кој живее и работи во Мелбурн, Австралија.

Повеќе... Последно освежено ( Четврток, 04 Август 2016 14:17 )
 
СТРУМИЦА ОПЕН ФЕСТИВАЛ (NO. 5) 2016 СО НАЈМОЌНА ПРОГРАМА ДО СЕГА
Вторник, 02 Август 2016 16:57   

sof5

Струмица Опен Фестивал годинава го слави јубилејното 5то издание кое според сите очекувања ќе биде најголемо досега. Годинава Струмица ќе гори од 9ти до 14ти август со моќна програма за сите вкусови и возрасти.

Повеќе...
 
СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА РЕСТОРАН "ДОМА" ВО КУМАНОВО
Вторник, 02 Август 2016 16:41   

По повод свеченото отворање на новиот ресторан "Дома" во Куманово се случуваше нешто навистина спектакуларно.

Повеќе...
 


Страница 5 од 12