NAJNOVI NASLOVI:

zabava
ЕКСКЛУЗИВНО: СПОТОТ ЗА НОВИОТ ХИТ НА ЧУЛЕ И ДРИМ ТИМ
Среда, 03 Февруари 2016 15:07   

Погледнете го новиот спот на Чуле и Дрим Тим за песната насловена "Земја далечна".

Повеќе...
 
ДАЛИ ГО ПОГЛЕДНАВТЕ НОВИОТ СПОТ НА БРАЌА НУНЕ?!
Среда, 03 Февруари 2016 15:03   

Екслузивно погледнете го новиот спот на браќа Нуне за нивната преработка на песната од Мајкл Џексон насловена "They don't care about us".

Повеќе...
 
ГАЛАКСИ БЕНД СНИМАА СПОТ ЗA "ЕДНА СИ НА СВЕТОТ"
Вторник, 24 Ноември 2015 19:02   

Спотот се снимаше на повеќе локации во Неготино и Кавадарци. Освен членовите во спотот се појавува и девојка за која е наменета таа песна и ја има главната улога.

Повеќе...
 
АТРАКТИВНАТА ФОЛК ПЕЈАЧКА СЛАЏАНА КОСТОВА СНИМАШЕ СПОТ ЗА "ЖЕНА ВЉУБЕНА"
Сабота, 21 Ноември 2015 17:57   

Сите гледачи ќе имаат можност премиерно да го погледнат после извесен период на сателитската ИНТВ Австралија како и на 20 локални телевизии ширум Македонија.

Повеќе...
 
ЛИДИЈА ОД ОРИЕНТАЛ БЕНД ВО ПРОВОКАТИВНО ИЗДАНИЕ ЗА НОВИОТ СПОТ
Сабота, 14 Ноември 2015 11:11   

Лидија Паскова, пејачката на Ориентал бенд, неочекувано се појави во провокативно издание за потребите на новиот спот.

Повеќе...
 


Страница 8 од 12