NAJNOVI NASLOVI:

zabava
ОРИЕНТАЛ БЕНД СНИМАА УШТЕ ЕДЕН СПОТ
Вторник, 03 Ноември 2015 22:51   

Ориентал бенд не престануваат со работа. Деновиве снимаа уште еден спот, но овој пат без нивната понежна половина, Лидија Паскова.

Повеќе...
 
ДАЛИ ГО ПОГЛЕДНАВТЕ НОВИОТ СПОТ НА ИГОР ДИМОВСКИ ЗА МАКЕДОНСКО ОРО?!
Вторник, 03 Ноември 2015 20:28   

Погледнете го новиот спот на Игор Димовски за Македонско оро кој се снимаше во соработка со ИН продукција...

Повеќе... Последно освежено ( Вторник, 03 Ноември 2015 22:50 )
 
ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА СНИМАШЕ СПОТ ЗА ПЕСНАТА "ЦРНО И БЕЛО"
Недела, 29 Март 2015 19:46   

Прекрасната нумера во изведба на Елена Велевска насловена Црно и бело која беше една од двете избрани фолк песни во четвртиот квартал на избор за најдобри песни за субвенции од страна на Република Македонија ќе се здобие со невообичаен спот.

Повеќе...
 
КОИ СЕ НАЈВРТЕНИТЕ И НАЈБАРАНИТЕ 10 ФОЛК ПЕСНИ ЗА 2014!
Сабота, 20 Декември 2014 18:11   

 

Естрада плус последните два месеци ги контактираше повлијателните медиуми из Македонија со цел да се откријат најбараните и навртените 10 фолк нумери.

Повеќе...
 
ПОВРЕДЕН ПЕЈАЧОТ НА ГРУПА ПРЕМИЕР ПРИ СНИМАЊЕ НА СПОТ!
Сабота, 20 Декември 2014 17:47   

Несреќа при снимањето на новиот спот на групата Премиер.

Повеќе...
 


Страница 9 од 11