NAJNOVI NASLOVI:

zabava
(видео)Нема да верувате,татко го фрла бебето во континјер!
Вторник, 23 Јануари 2018 22:11   

Татко го фрла бебето во континјер,ова се случува во Кина.

Повеќе...
 
Млад Македонец залудел 54 годишна докторка од Австрија: Се развела од сопругот, го примила дома, а не ни претпоставувала што ја чека
Четврток, 04 Јануари 2018 18:36   

Омажена 54 докторка од Австрија се развела од мажот затоа што се заљубила во невработен 25 годишен Македонец, кого потоа го примила во станот во градот Корнојбург.

Младиот Македонец се грижел за нејзината градина, кучињата и либидото.

Повеќе...
 
Сонцето што ја огрева, денеска полни 4 години
Недела, 08 Октомври 2017 16:07   

Марио, внучето сакано за кого пее Сања Ристеска во нејзината најнова песна, денеска полни 4 години. Сања е пресреќната тетка на овој свет, со оглед на тоа што таа е еднинствената тетка која сними пеесна и комплетен видео запис за своето преслатко внуче Марио.

Повеќе... Последно освежено ( Недела, 08 Октомври 2017 16:11 )
 
Христијан со еден настап на фестивал
Понеделник, 18 Септември 2017 17:46   

Досега има настапено на еден фестивал. Христијан Стојоски на охридски фестивал ја освоил наградата за најдобар дебитант.

Повеќе...
 
Цело Лескоц го тужи овај свекор,кој ја направи најскапата свадба!
Четврток, 24 Август 2017 00:38   

Вол од 200 килограми, на друг ражен јагниња, столици украсени како во хотел со пет ѕвезди, луксуз, и песни и ора и чочек.

Повеќе...
 


Страница 2 од 12