NAJNOVI NASLOVI:

zabava
ПОВРЕДЕН ПЕЈАЧОТ НА ГРУПА ПРЕМИЕР ПРИ СНИМАЊЕ НА СПОТ!
Сабота, 20 Декември 2014 17:47   

Несреќа при снимањето на новиот спот на групата Премиер.

Повеќе...
 
ПЕТАР НЕЧОВСКИ СНИМАШЕ НОВ СПОТ
Сабота, 20 Декември 2014 17:43   

Петар Нечовски снимаше спот за неговата најнова песна.

Повеќе...
 
ЕКСТРА БЕНД СО НОВ ПРОЕКТ !
Сабота, 20 Декември 2014 17:42   

Битолчаните Екстра бенд со нов проект снимен во живо .

Повеќе...
 
ИРЕНА СПАСОВСКА СНИМАШЕ СПОТ ЗА НЕЈЗИНАТА НАЈНОВА ПЕСНА "ПОЛЕКА СРЦЕ ПОЛЕКА"
Среда, 01 Октомври 2014 21:08   

На неколку локации во Охрид се снимаше новиот спот на Ирена Спасовска .

Повеќе...
 
ДАНИЕЛА ТЕМЕЛКОВСКА СНИМАШЕ ХУМОРИСТИЧЕН СПОТ ЗА НЕЈЗИНАТА НАЈНОВА ПЕСНА
Среда, 01 Октомври 2014 21:04   

ДаниелаТемелковска деновиве снимаше спот за нејзината најнова песна "Ишарет".

Повеќе...
 


Страница 11 од 12