NAJNOVI NASLOVI:

Dijasporata denes
АТРАКТИВНАТА ФОЛК ПЕЈАЧКА СЛАЏАНА КОСТОВА СНИМАШЕ СПОТ ЗА "ЖЕНА ВЉУБЕНА"
Сабота, 21 Ноември 2015 17:57   

Сите гледачи ќе имаат можност премиерно да го погледнат после извесен период на сателитската ИНТВ Австралија како и на 20 локални телевизии ширум Македонија.

Повеќе...
 
ЛИДИЈА ОД ОРИЕНТАЛ БЕНД ВО ПРОВОКАТИВНО ИЗДАНИЕ ЗА НОВИОТ СПОТ
Сабота, 14 Ноември 2015 11:11   

Лидија Паскова, пејачката на Ориентал бенд, неочекувано се појави во провокативно издание за потребите на новиот спот.

Повеќе...
 
ХАРИЗМА БЕНД СО ДВЕ НОВИ ПЕСНИ И СПОТОВИ ЗА ИСТИТЕ
Сабота, 14 Ноември 2015 11:04   

Момците од Харизма бенд познати како вистински ентузијасти, на македонската естрада заедно функционираат веќе неколку години.

Повеќе...
 
ЕКСТРА БЕНД СНИМАА СПОТ ЗА НАЈНОВАТА ПЕСНА "ЖЕЛБА ИМАМ МАЈКО"
Сабота, 14 Ноември 2015 10:56   

Момците од Екстра бенд - Битола, после подолга пауза од новитети во нивниот бенд, снимија песна насловена "Желба имам мајко".

Повеќе...
 
ГРУПА "ФОРТУНА" ОД СКОПЈЕ СО НОВ ПРОЕКТ ВО ЖИВО
Сабота, 07 Ноември 2015 17:53   

Момците од група "Фортуна" неуморно работаат на нивната музичка кариера. Деновиве, групата "Фортуна"снимаше нов самостоен проект во живо.

Повеќе...
 


Страница 15 од 19