NAJNOVI NASLOVI:

Dijasporata denes
АНИТА И БОЛЕРО БЕНД ОД СРБИЈА СНИМАА СПОТ ВО ОХРИД
Сабота, 20 Декември 2014 18:08   

Анита и Болеро бенд деновиве снимаа спот со ИН продуција во Охридско.

Повеќе...
 
50 СТАТИСТИ ВО ПРВИОТ СПОТ НА ТОМЧЕ И ШАРКИ
Сабота, 20 Декември 2014 18:05   

Најпознатото скопско дуо Томче и Шарки го снимаја првиот свој спот.

Повеќе...
 
ГРУПАТА МИЛЕНИУМ ОД БИТОЛА СО СВОЕ САМОСТОЈНО ШОУ
Сабота, 20 Декември 2014 17:55   

Милениум од Битола со самостојно шоу,во проектот да ја зачуваме добрата Македонска песна.

Повеќе...
 
ЕКСТРА БЕНД СКОПЈЕ СО САМОСТОЈНО ШОУ!
Сабота, 20 Декември 2014 17:52   

Екстра бенд од Скопје со свое самостојно шоу.

Повеќе...
 
ПОВРЕДЕН ПЕЈАЧОТ НА ГРУПА ПРЕМИЕР ПРИ СНИМАЊЕ НА СПОТ!
Сабота, 20 Декември 2014 17:47   

Несреќа при снимањето на новиот спот на групата Премиер.

Повеќе...
 


Страница 16 од 18