NAJNOVI NASLOVI:


Dijasporata denes
ММДЧП им честита на Македонците за одбраната на Македонија и за неприфаќањето на Тиранската платформа – И повторно апелира да се стави кра
Сабота, 04 Март 2017 18:53   

Македонското меѓународно движење за човекови права им честита на Македонците, од сите политички партии, затоа што заедно застанаа во одбрана на Македонија и ја отфрлија

Тиранската платформа – која е во насока на создавање на Голема Албанија, на сметка на територијалниот интегритет на Македонија. Одбивањето на претседателот Иванов да му го додели

мандатот на Зоран Заев, и покрај притисокот од западните земји, е сигнал дека македонските политичари конечно застанаа во одбрана на македонските национални интереси, благодарејќи

и на Македонците кои што масовно го кренаа својот глас.

Повеќе... Последно освежено ( Сабота, 04 Март 2017 19:03 )
 
Наум Петрески сними два видео записи со ИН тв
Сабота, 18 Февруари 2017 21:37   

Посебно пофални зборови упатува фолк легендата на македонската музика Наум Петрески за соработката со екипата на Интв. Имено, изминативе неколку денови на две

локации се снимаа два видео записи од најновото ЦД на Наум. Првиот видео запис беше снимен во родната Струга на Наум а вториот во Скопје.

Повеќе...
 
“Не заслужувам” е најновата песна на Егзотик Бенд
Сабота, 18 Февруари 2017 21:27   

Најновата песна на Егзотик Бенд носи наслов “Незаслужувам”. Тематиката на песната е лубовна, со динамични и хармонични ноти и брзо темпо.

Повеќе...
 
ММДЧП ја осудува Резолуцијата на Европскиот парламент со која што се вели дека Македонците се „Бугари"
Сабота, 18 Февруари 2017 21:21   

(17 февруари, 2017) - Дали Европскиот парламент е неинформиран, или е анти-македонски? Ова се двете единствени можни опции.

Повеќе... Последно освежено ( Сабота, 18 Февруари 2017 21:34 )
 
Погледнетего премиерно новиот видеозапис на Димитрија Кулевски и група Чебрен
Среда, 15 Февруари 2017 16:29   


Повеќе...
 


Страница 4 од 11