NAJNOVI NASLOVI:


Dijasporata denes
Нов видеозапис на талентираниот Австралјанец со Македонско потекло!
Сабота, 04 Февруари 2017 17:57   Погледнетего најновиот видеозапис на Зоран Стефановски во соработка на ИН продукција.

Повеќе...
 
Нова песна на оркестар “Маестрал”
Сабота, 04 Февруари 2017 17:47   

“Печарбарска” е насловот на најновата песна од оркестарот Маестрал од Битола.

Повеќе...
 
Мислите ли дека треба да се врати служењето војска во Македонија?
Сабота, 04 Февруари 2017 17:42   

Многумина кои популарно “биле во војска“ и ден денес носталгично раскажуваат за своите војнички денови, некои позитивни некои негативни, ама да се биде војник не само

што те тера да се удираш во гради туку и имаш секогаш да ја кажеш онаа реченица:

Повеќе... Последно освежено ( Сабота, 04 Февруари 2017 17:46 )
 
После 18 години во Австралија, се врати назад во родната Македонија
Сабота, 04 Февруари 2017 17:37   


Диме Кулески-Кулето после 18 години поминати во далечната Австралија се врати да живее во Македонија.

Повеќе...
 
ФАЗЛИ ЛУИК СНИМАШЕ ДВА СПОТА
Четврток, 04 Август 2016 14:10   

Под режисерската палка на Ване Петкоски и ИН продукција деновиве се реализираше планот за снимање спот со фолк пејачот Фазли Луик кој живее и работи во Мелбурн, Австралија.

Повеќе... Последно освежено ( Четврток, 04 Август 2016 14:17 )
 


Страница 7 од 13