NAJNOVI NASLOVI:

Dijasporata denes
СИЛВИ БЕНД СНИМАА СПОТ ЗА "НЕ ЛАЖИ МЕ"
Среда, 16 Март 2016 23:59   

Силви и Влатко, или познати како дуото Силви бенд деновиве во Скопје снимаа спот за нивната нова нумера насловена "Не лажи ме". Спотот го снимаше ИН продукција а промоцијата ќе биде во Април. Сите гледачи на ИНТВ ќе имаат можност да го гледаат овој спот како и на Австралиската телевизија така и на локалните телевизии ширум Македонија.

Повеќе...
 
ГРУПА ЧАРДАК СНИМАА СВОЕ САМОСТОЈНО ШОУ
Среда, 16 Март 2016 23:50   

Се работи за проект со македонски песни испеани во живо. Проектот го снимаше ИН продукција и ќе биде емитуван на сателитската ИНТВ Австралија која важи за единствената телевизија што емитува македонска музика 24 часа во денот, 7 дена во неделата.

Повеќе...
 
Александар Тасевски снимаше спот за песната Туѓина проклета
Среда, 16 Март 2016 23:42   

Спотот се снимаше неколку денови, а во него освен Александар учествуваат и неколку друѓи ликови од кои главната улога ја има актерот Сашо Ристовски ,кој воедно е и режисер на спотот.Спотот го снимаше ИН продукција во соработка со City rekords.

Повеќе...
 
ГРУПАТА "ЖТЕМ" И СПАСЕ АНТЕВСКИ СО НОВ ПРОЕКТ
Среда, 16 Март 2016 23:22   

Овај проект наскоро премиерно ќе се прикаже на Сателитксата  телевизија ИНТВ и телевизиите низ Цела Македонија,проектот премиерно ќе бидде прикажан за велигденските празници.

Повеќе...
 
МИЛЕ КУЗМАНОВСКИ И ЖИКА ДИНЕВ СНИМАА СПОТ ЗА "ЖИВЕЛИ БРАТЕ"
Четврток, 03 Март 2016 18:15   

Деновиве, под режисерската палка на Ване Петкоски, заедно со целата екипа на ИНТВ, Миле Кузмановски и Жика Динев снимаа спот за нивниот дует со наслов "Живели брате".

Повеќе...
 


Страница 10 од 15