NAJNOVI NASLOVI:


Dijasporata denes
АМАЈЛИЈА БЕНД ПРОБИШТИП ГО СНИМИЈА СВОЈОТ 8ми СПОТ
Недела, 29 Март 2015 19:50   

Амајлија бенд Пробиштип кои на македонската музичка сцена постојат околу 10 години, го снимија својот осми спот за нивната осма песна по ред. Песната за која снимија спот всушност е дует со еден популарен пејач - Цаки од групата Кисми и е свадбарска, насловена "Татков благослов". Музиката за "Татков благослов"припаѓа на Никола Георѓиев.

Повеќе...
 
ЕЛЕНА ВЕЛЕВСКА СНИМАШЕ СПОТ ЗА ПЕСНАТА "ЦРНО И БЕЛО"
Недела, 29 Март 2015 19:46   

Прекрасната нумера во изведба на Елена Велевска насловена Црно и бело која беше една од двете избрани фолк песни во четвртиот квартал на избор за најдобри песни за субвенции од страна на Република Македонија ќе се здобие со невообичаен спот.

Повеќе...
 
"ТАНДЕМИ" НАЈАВУВААТ ГОЛЕМО ВРАЌАЊЕ НА МАКЕДОНСКATA ЕСТРАДНА СЦЕНА
Недела, 29 Март 2015 19:41   

Една од најбараните групи низ Македонија - Тандеми, снимија спот за песната насловена "Сеуште си ми се".

Повеќе...
 
КОИ СЕ НАЈВРТЕНИТЕ И НАЈБАРАНИТЕ 10 ФОЛК ПЕСНИ ЗА 2014!
Сабота, 20 Декември 2014 18:11   

 

Естрада плус последните два месеци ги контактираше повлијателните медиуми из Македонија со цел да се откријат најбараните и навртените 10 фолк нумери.

Повеќе...
 
АНИТА И БОЛЕРО БЕНД ОД СРБИЈА СНИМАА СПОТ ВО ОХРИД
Сабота, 20 Декември 2014 18:08   

Анита и Болеро бенд деновиве снимаа спот со ИН продуција во Охридско.

Повеќе...
 


Страница 11 од 13